luni, 30 august 2010

I really miss her.

Imi e dor de ea, de replicile ei absurde, de modul cum ma enerva, de incercarile mele sa aflu ce are, de o discutie inteligenta, de idei nebune, de cum ma amuza prosteste, de felul ei neconvectional de a fi.
Am visat ca o strang in brate si nu ii mai dau drumu sa plece. Modul cum am simtit-o la piept m-a inmuiat toata. Cand am privit-o parea atat de schimbata. Avea ceva...ceva ca o stralucire interioara ciudata. A avut-o intodeauna, dar acum era diferita. imi povestea cea ce eu deja vedeam, dar cu motivele pentru care s-a intamplat. Era mai deschisa si zambea continuu.
Acum nu ma pot intreba decat daca ar putea fi adevarata povestea. Daca s-ar adeveri as fi foarte fericita pentru ea.
Ahh..abia astept sa o revad dupa atata timp. Nici macar nu stiu cum ii e acolo. Si e enervant!

joi, 26 august 2010

Din nou acasa. Simt mirosul placut al verii cum se risipeste treptat printre norii care devin tot mai plumburii. Trec rafale de vant necontenite prin parul meu. Mai sunt 3 saptamani si incerc sa ma agat cu disperare de timpul disponibil. Inchid ochii si revad toate momentele frumoase ale verii. Cum am cunoscut o multime de lume de la care am invatat cate ceva despre ce ar trebui si nu sa fac. Cum am castigat incredere in mine printr-un simplu sarut al baiatului perfect. Acum sunt stapana pe mine si pe fortele mele. Sunt constienta ca daca imi doresc ceva pot avea acel lucru daca lupt indeajuns de mult si de bine. Nu sunt usor de intimidat tocmai pentru ca stiu exact cine sunt si de ce sunt capabila. Am obosit sa mai fiu la cheremul persoanelor care nu merita. Am obosit sa fac lucrurile doar ca altora sa le fie bine. Am reusit sa imi infrunt temerile si sa imi scot prostiile din cap. Nu mai sunt diplomata pentru orice. doar pentru cea ce conteaza. Cand vorbesc direct e mai usor sa ma exprim decat daca vorbesc pe sleau. Si cand ma gandesc tipul ala a facut majoritatea lucrurilor astea din capul meu. El a determinat reactiile acestea in creierul si inima mea. Si ii multumesc pentru asta. Din pacate nu stiu daca voi reusi sa ii spun vreodata. A meritat orice greseala facuta pentru castigul experientei. Au meritat toate lucrurile pe care le-am facut ca sa ajung unde sunt astazi. M-am maturizat. Si pe langa asta. chiar m-am distrat in vacanta. Era de asteptat pentru ca mi-am propus sa fie cea mai reusita vacanta de pana acum. A fost extraordinar de interesanta.

sâmbătă, 7 august 2010

Dl. Nimeni!

De curand am fost intrebata cine mai e prietenul meu, iar raspunsul meu la intrebare a fost dl Nimeni. Cine e dl Nimeni? Pai e un tip interesant. A fost "prietenul" multora. E inteligent si arogant. Iti alimenteaza iluzia ca iti este bine cu el cand defapt totul e mai perfect fara. Dar si tu il accepti in prima faza pentru ca vezi ca alaturi de el esti libera din toate punctele de vedere. Si cand te astepti cel mai putin, te face sa suferi. Observi ca tot ce ai crezut dispare miraculos si mai sa ai o depresie.. Trec cateva zile si incepi iar sa crezi in el. Sa il ierti si sa ii dai dreptate din nou. E un ciclu care se repeta pana cand gasesti o persoana in carne si oase care sa ii ia locul. Dar si aceea te face sa suferi(chiar mai rau) si ea nu se mai intoarce. Astfel Nimeni devine mai malefic. Se reintoarce si iti repeta toate acele lucruri cum ca e cel mai bine asa pana cand tu chiar crezi. Incepi sa te simti bine din nou si atunci te doboara, sa suferi iar. Acesta e stilul lui. Vrea sa suferi sau sa te aduca cu picioarele pe pamant. Sa iti arate cat e el de tare. Se cam pricepe...